EXCÉS DE ZEL

¿Fa falta disculpar-se per saludar en català des de Múrcia?

Dues presentadores de La Sexta demanen perdó per dir "bona vesprada" a un redactor habitual del País Valencià que informava des de Múrcia

resano villanueva

resano villanueva

1
Es llegeix en minuts

Dijous passat, la presentadora d'Informatius de La Sexta Helena Resano es va disculpar, a l'acabar l'informatiu, per haver saludat en valencià un redactor de la cadena que forma part de la redacció del País Valencià, però que aquell dia informava des de Múrcia:

 "He de tornar a demanar disculpes a la regió de Múrcia perquè he saludat el redactor amb un 'bona vesprada' [...]. Tots sabem que a Múrcia no es parla valencià, així que demanem disculpes".

Notícies relacionades

I aquest diumenge, Cristina Villanueva, companya de Resano, va fer el mateix: equivocar-se... i demanar disculpes a l'acabar l'informatiu. "Avui m'agradaria demanar disculpes per saludar en valencià el nostre company Javier Borrás, quan avui era a la Regió Autònoma de Múrcia. Un lapsus que no pretenia ferir la sensibilitat de ningú. Aquesta tarda ho faré millor. No hi falteu", ha assegurat Villanueva fent l'ullet a la càmera.

El zel professional de les dues presentadores ha sigut considerat "excessiu" a les xarxes socials. Els tuiters es pregunten si és necessari la petició de perdó, i fins i tot hi ha qui llança una pregunta retòrica: "¿De veritat algú es pot ofendre per això?".

Temes:

La Sexta