DENÚNCIA DAVANT LA GUÀRDIA CIVIL

Un 'simpa' de 2.000 euros

Més d'un centenar de convidats a un bateig surten corrent d'un restaurant lleonès de Bembibre sense pagar el compte del convit

leon

leon

1
Es llegeix en minuts

L'Hotel El Carmen, a la localitat lleonesa de Bembibre, ha patit el que podria ser el 'simpa' més gran de la història, per valor de més de 2.000 euros -descomptant la paga i senyal per a la celebració del banquet d'un bateig-, segons ha publicat el portal de notícies 'Infobierzo'.

Notícies relacionades

Sembla, segons ha denunciat el propietari de l'establiment davant la Guàrdia Civil de la localitat lleonesa el dia 27 de febrer, que més d'un centenar de persones van fugir d'un banquet celebrat la setmana anterior i contractat per una família amb accent estranger -previsiblement de l'Europa de l'Est- quan estaven a punt de servir-los el pastís del sopar. Cap a la una de la matinada i aprofitant que estaven sols al menjador, van sortir corrent. "Quan vam anar al menjador a servir el pastís havien desaparegut", ha explicat el propietari.

Tot i que els treballadors de l'establiment van sortir a l'aparcament per intentar retenir-los, no ho van aconseguir. "Vam intentar parar-los, però ¿com ens posem davant de 100 persones?". A més, el propietari ha denunciat que van intentar atropellar-lo quan els convidats estaven fugint. "Vaig poder saltar; si no, m'atropellen", ha declarat.