PASSANT REVISTA

Un rap per a Urdangarin, millor que no

S'ha de rastrejar les pàgines d''¡Hola!' per tafanejar què feia la família de Cristina el dia en què el tribunal la va absoldre

fcasals37331388 files  this file photo taken on january 11  2016 shows spain170223192952

fcasals37331388 files this file photo taken on january 11 2016 shows spain170223192952 / JAIME REINA

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

S’ha de rastrejar les pàgines d’'¡Hola!' ara que per fi ja queda enrere el malson. El bo d’Iñaki Urdangarin podrà dormir abraçat a la ignorant Cristina en la nit ginebrina, com un tronc, satisfetíssims que no es complirà la premonició gamberra d’'El Jueves' amb el vis-a-vis carcerari de la parella a la portada.

     

L’aroma del paper cuixé embriaga al passar les pàgines en què, intencionadament o no, diuen què feia la família de la infanta el dia en què el tribunal va sentenciar que la germana del Rei quedava absolta i que s’obria una porta perquè l’exduc no s’hagués de veure mai entre reixes. Tot el que ha passat donaria per a un rap, però és millor que no, que per a això sí que hi ha anys de presó.

    

Aquest divendres, Felip i Letizia van obrir una expo a la Thyssen madrilenya, gairebé a la mateixa hora en què es llevava l’emèrit Joan Carles després del festí que es va cruspir sota els cinc coberts del restaurant Zalacaín, acompanyat pels excaps de la Casa. La fama de rei golafre no l’abandona des d’aquell periple pels tres estrelles quan va cedir el pas a l’hereu. La vigília, Sofia va complir amb uns malalts d’Alzheimer. 

  

 La primogènita Elena, explica '¡Hola!', va celebrar l’absolució de la seva germana esquiant a Vaquèira-Beret. En fi, com qualsevol família pendent d’un veredicte judicial tan sever. S’ha de retallar el subratllat de la bíblia rosa: «Doña Cristina, que ha trobat enorme consol en la reina Doña Sofia i en la seva germana Elena,també ha comptat amb el suport i l’afecte del seu pare, el rei Joan Carles». La frase certifica que ja res seria igual entre els dos cunyats tan benavinguts quan es va destapar el 'cas Nóos'.

Notícies relacionades

    

Ahir, mentre la família es relaxava, es va viralitzar a les xarxes l’últim vers d’El Roto: «La justícia és igual per a tots, les sentències, no». Excel·lent estrofa per arrencar un rap. Millor que no.