JUDICI A ALACANT

El repartidor que respondre amb una bufetada a la broma del 'caranchoa' al·lega que va témer ser atracat

La fiscalia li demana una multa de 120 euros per un delicte lleu de lesions i l'advocat de la víctima, que sigui de 180 euros i 300 més per al seu client

ancho2

ancho2

1
Es llegeix en minuts

El repartidor de paqueteria que, suposadament, va agredir un conegut 'youtuber'youtuber dedicat a les bromes amb càmera oculta que li acabava de dir "caranchoa" ha al·legat aquest dijous en un judici celebrat a Alacant que va reaccionar d'aquesta manera al témer que pogués estar sent víctima d'un robatori.

La fiscalia ha sol·licitat per al presumpte agressor, Ricardo Osorio, el pagament d'una multa de 120 euros per un delicte lleu de lesions, mentre que l'advocat de la víctima, el 'youtuber' anomenat 'Mr. Granbomba', ha reclamat que la multa sigui de 180 euros i una indemnització per al seu client de 300 euros.

EL VÍDEO DE L'AGRESSIÓ, A INTERNET

En la seva declaració, el 'youtuber', Sergio Soler, ha justificat que pengés a internet el vídeo de l'agressió, que es va convertir en viral, amb l'argument que aquest tipus de bromes és el que li demana el seu "mig milió de seguidors".

Per la seva part, la defensa del repartidor ha demanat al jutge l'absolució del seu client a l'invocar l'atenuant d'obcecació i l'eximent de legítima defensa.

Notícies relacionades

Els fets van passar el 9 de desembre, quan 'Mr.Granbomba', que té 20 anys, es va dirigir a Osorio mentre aquest repartia uns paquets i li va preguntar per una adreça alhora que li deia "caranchoa", cosa que va provocar que el treballador li donés una bufetada.

"No s'ho va prendre gaire bé i em va agredir. Es va posar nerviós. Jo em vaig disculpar amb ell reiterades vegades però no li vaig dir on era la càmera perquè vaig pensar que podia trencar-la", ha afirmat el popular 'youtuber' en la vista, celebrada al jutjat d'Instrucció 8 d'Alacant.