"LA VENJANÇA DELS INADAPTATS"

"Les persones a qui pegaves al col·le som les que fem els llibres, pel·lícules i discos que escolteu", diu el text rescatat per Asier Etxendia

Asier Etxeandia envia un missatge als que li feien 'bullying' a l'escola

 

  / EFE / JUANJO MARTÍN

1
Es llegeix en minuts

Si dimarts Cuatro va estrenar l'especial 'proyecto bullying'proyecto bullying, aquell mateix dia l'actor Asier Etxendia, que actualment està de moda pel seu recent paper a 'Velvet' -que està previst que torni a les pantalles a finals d'aquest any-, va aprofitar també per recuperar un text del músic, il·lustrador, escriptor i DJ José Luis Algar: "Les persones a qui feies 'bullying' i pegaves al col·le som les que fem els llibres, pel·lícules i discos que escolteu. És la venjança dels inadaptats, els rars, els maricons, els 'freaks'... la gent que no encaixava i s'havia de silenciar a cops. Ara, ens escoltareu per nassos. No només això, ens admirareu, ens fareu guanyar".

El text d'Algar és molt gràfic ja que, com Asier, ha sigut víctima d'assetjament escolar. I ell mateix s'ha encarregat de redifinir el missatge al seu compte d'InstagramInstagram, aprofitant l'enrenou que s'ha format amb aquest. Algar va escriure la nota (i la va difondre) el setembre del 2016 "en un atac de ràbia dels que acostumo a tenir vint vegades al dia", segons ha explicat ell mateix.