Primeres imatges de l'incident aeri de Harrison Ford

L'actor va estar a punt de provocar un aparatós accident quan va sobrevolar amb la seva avioneta de forma perillosa un Boeing amb més de 100 persones a bord

L’avioneta de Harrison Ford (groga) travessa el pla de dreta a esquerra i es creua en el camí del Boeing / YOUTUBE / JOHN WAYNE AIRPORT

1
Es llegeix en minuts

Fa una setmana, va sortir a la llum que l'actor Harrison Ford havia estat a punt de provocar un aparatós accident aeriaccident aeri, quan va sobrevolar amb la seva avioneta de manera perillosa un Boeing en què anaven més de 100 persones.

Notícies relacionades

Vuit dies després, l'aeroport John Wayne, del comtat d'Orange (Califòrnia, EUA), ha fet públiques les imatges, en què es pot veure com l'avioneta Husky s'acosta perillosament a un avió d'American Airlines amb 110 passatgers a bord que era a la pista d'aterratge 20-L i acaba aterrant allà.

ACCIDENTS ANTERIORS

No és la primera vegada que Ford, de 74 anys, dona un ensurt similar amb la seva avioneta, ja que és un apassionat de l'aviació. El més sonat fins ara va ser quan, el març del 2015, va resultar ferit de gravetat quan l'avioneta que pilotava va fer un aterratge d'emergència als afores de Los Angeles.