On Catalunya

ELECCIÓ DE TRIPADVISOR

La Concha de Sant Sebastià, la millor platja d'Europa

La donostiarra també és la sisena millor del món, en una classificació que lidera la brasilera Baia do Sancho

 

 

1
Es llegeix en minuts

La millor platja d'Europa i, per tant, d'Espanya és La Concha de Sant Sebastià (Guipúscoa). I la famosa platja donostiarra també té el títol de sisena millor platja del món, segons la classificació feta pel buscador de viatges TripAdvisor, que ha entregat els seus premis Travellers choice' -que es tradueix com 'L'opció dels viatgers'-, uns guardons que elegeixen amb les seves votacions els mateixos usuaris a partir de la quantitat i qualitat dels comentaris que fan en un període de 12 mesos.

MILLORA 7 LLOCS

La platja de La Concha ha pujat set posicions aquest any respecte a l'edició del 2016. I Espanya, un dels principals destins de sol i platja de tot el món, ha col·locat 5 de les seves platges entre les 15 millors de tot Europa, cap a Catalunya.

Notícies relacionades

Les Illes Balears han sigut reconegudes amb quatre platges, dues de les quals han sigut premiades amb guardons europeus: la platja de ses Illetes (Formentera) és la segona d'Espanya i la sisena d'Europa, seguida de la platja de Muro, a Mallorca (tercera i desena). I completen el 'top 15' europeu les platges de Las Canteras, a Las Palmas de Gran Canaria (quarta d'Espanya i catorzena d'Europa), i la gallega de Las Catedrales, a Ribadeo (cinquena i quinzena).

LA MILLOR, AL BRASIL

Baia do Sancho, a l'arxipèlag de Fernando de Noronha (Brasil), va ser elegida pels usuaris de TripAdvisor com la guanyadora mundial entre 343 platges, incloent-hi un 'top 25' al món i llistats per a l'Àfrica, l'Àsia, Austràlia, el Carib, l'Amèrica Central, Europa, l'Amèrica del Sud, el Pacífic Sud, el Regne Unit i els EUA.