I SENSE DESAFINAR

Així canta en castellà Matt Damon

El protagonista de 'La gran muralla', que s'estrena aquest divendres, va demostrar els seus dots amb la cúmbia en un programa de la televisió argentina

Matt Damon cantant un tema d’El Polaco. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Matt Damon està a punt d'estrenar pel·lícula, 'La gran muralla', que arribarà als cines divendres que ve. Amb motiu del llançament d'aquesta producció sino-nord-americana, l'actor i protagonista del film ha anat al programa de la televisió argentina 'La cosa'. A l'entrevista, Damon s'ha atrevit a interpretar dues cançons molt populars allà: la del grup Amar Azul i una altra de l'artista El Polaco.   

L'actor ja estava familiaritzat amb l'idioma, ja que en una altra entrevista que va concedir fa uns mesos al mateix programa, es va animar a recitar algunes frases típiques de la zona.

A Matt Damon no li falta actitud ni sentit de l'humor. I és que hi va posar totes les ganes per aconseguir l'accent espanyol, que va pronuciar entre riallades.

Notícies relacionades

En aquesta nova aparició al programa 'La cosa' ha anat més enllà i s'ha atrevit amb un dels gèneres musicals més apreciats a Llatinoamèrica: la cúmbia.  

Aquestes són les interpretacions originals de les cançons amb què es va atrevir Damon: 

Temes:

Cine Argentina