'HYPERLAPSE'

La volta al món en dos minuts i mig

Un estudiant de disseny gràfic munta un vídeo amb 3.305 captures de pantalla de Google Maps amb què recorre París, Roma, Londres, Barcelona, Nova York, Venècia, el Gran Canyó o l'Everest

timelapse2

timelapse2
El món en dos minuts i mig amb captures de Google Maps i Google Street View

/

1
Es llegeix en minuts

Moltes persones voldrien dedicar la seva vida a recórrer el món, però no és un luxe a l'abast de tots. Per consolar-se, molts usuaris recorren a Google Maps. És el que ha utilitzat un usuari de Youtube: 3.305 captures de pantalla de Google Maps i Google Street View per fer la volta al món en un vídeo de dos minuts i mig.

Matteo Archondis, l'usuari de Youtube Ideant, és estudiant de disseny gràfic i ha recopilat 3.305 captures dels mapes de Google durant dos dies sencers de feina. Archondis va muntar totes les captures de pantalla per aconseguir una bona transició entre elles i aconseguir aquest recorregut 'hyperlapse' per tot el món.

"COM SI FOS REAL"

Gràcies a les eines de desenvolupament de Google Chrome, el creador ha aconseguit treure tots els elements que interferien amb l'experiència d'usuari, explica a Petapixel. "També vaig treure les etiquetes perquè la imatge final fos més neta i realista, de manera que podien concentrar-se en els moviments de càmera com si fos real", afegeix Archondis.

Un projecte que neix per les ganes d'Archondis per demostrar com es pot descobrir el món des del sofà. "La idea era per mostrar les eines possibles que tenim per descobrir el món que ens envolta, fins i tot si no podem donar-nos el luxe de viatjar a llocs lluny de casa", explica Archondis.

"SENSE SORTIR DE CASA"

Notícies relacionades

"A més, jo sempre vaig voler crear alguna cosa nova i experimentar amb Google Maps i Street View, per a mi és un dels millors invents per fer-nos descobrir i veure els llocs sense necessitat de sortir de casa", afegeix.

Dos minuts i mig de vídeo en què podem recórrer París, Roma, Londres, Barcelona, Nova York, Venècia o visitar llocs com el Gran Canyó, l'Everest, L'Estàtua de la Llibertat o la Torre Eiffel.