PREMIS DE LA MÚSICA

Beyoncé enlluerna als Grammy

Espectacular actuació de la cantant, embarassada i vestida com una deessa

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Beyonce performs onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Beyonce performs onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP / AFP / KEVORK DJANSEZIAN

1
Es llegeix en minuts

Tot i que qui s'ha endut els premis dels Grammy ha sigut Adele, l'altra gran protagonista de la gala, sense discussió, ha sigut una embarassadíssima Beyoncé. La mateixa Adele ha situat els focus en ella a l'assegurar, des de l'escenari, que qui es mereixia els premis era la cantant de 'Lemonade'. 

Beyoncé anava a la cerimònia amb 9 nominacions, incloent-hi les de millor àlbum i millor cançó. Només se'n va endur 2, el de millor àlbum urbà contemporani per 'Lemonade' i el de millor vídeo per 'Formation'. No va regnar en el palmarès dels premis, però sí sobre l'escenari.

Notícies relacionades

Coneguda per les seves enèrgiques actuacions, en aquesta ocasió ha optat per temes més tranquils. Embarassada de bessons, ha decidit centrar-se en temes relacionats amb la maternitat. Ha sortit a l'escenari vestida en or com si fos una verge o una divinitat, marcant totes les corbes del seu embaràs, per interpretar 'Love Drought' i 'Sandcastles' envoltada de ballarins.

La seva parella, un orgullós Jay Z, s'eixugava les llàgrimes abraçat la filla de tots dos, Blue Ivy, que duia un esmòquing rosa en homenatge a Prince. També la mare de Beyoncé ha tingut un protagonisme especial. Ha presentat la seva actuació alabant la "devoció i amor" de la seva filla i les seves "poderoses paraules i música". Emoció al màxim.