CONFLICTE FAMILIAR

Trump també trenca matrimonis

Gayle McComick, de 73 anys, se separa del seu marit al descobrir la seva afinitat pel president

 

  / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La figura de Donald Trump desperta passions, en tots els sentits, i això pot generar conflictes internacionals, però també en l'àmbit estrictament domèstic. I si no, que l'hi diguin a Gayle McCormick, de 73 anys, que s'acaba de separar del seu marit, amb qui feia 22 anys que estava casada, al descobrir la seva afinitat pel magnat. “Em va desfer totalment que pogués votar per Trump”, va explicar McCormick a Reuters.

Notícies relacionades

El marit de McCormick va manifestar la seva intenció de vot durant un dinar amb uns amics i ella, que s'autodefineix com ‘una demòcrata que s'inclina cap al socialisme’, no va poder suportar que el seu marit volgués votar el candidat republicà. Es va ennuegar amb el menjar i, el que és pitjor, es va sentir “traïda” pel seu suport a Trump. "No podia creure que algú amb qui em vaig casar pogués votar per una persona amb uns principis tan pobres en termes de llibertats civils, els seus sentiments per les dones i com tracta la gent en general", va explicar l'extreballadora d'una presó de Califòrnia.

Encara que el marit va intentar matisar les seves opinions, criticant algunes idees i polítiques de l'actual president dels Estats Units, no hi va haver marxa enrere. McCormick, que no pensa divorciar-se perquè “ja són molt grans per a això”, actualment viu sola a Bellingham (Califòrnia), no gaire lluny del seu marit.