DESPRÉS DE 37 ANYS DE SILENCI

Yoko Ono dona llum verda a la pel·lícula sobre la seva intensa vida amb John Lennon

El director del film serà Anthony McCarten ('La teoría del todo'), amb producció de Michael de Luca ('La xarxa social')

jgblanco172019 john lennon y yoko ono170202133411

jgblanco172019 john lennon y yoko ono170202133411

1
Es llegeix en minuts

Per fi Yoko Ono ha donat llum verda perquè es rodi una pel·lícula sobre la seva intensa vida amb John Lennon. Potser és l'ocasió perquè l'artista japonesa es tregui de sobre la fama maleïda, aquella que sempre li ha atribuït el final dels Beatles i que va patentar el grup Def con Dos per a la història del pop. ¿La culpa de tot la té Yoko Ono?

El director del film serà Anthony McCarten (‘La teoría del todo’, sobre la figura de Stephen Hawking), amb producció de Michael de Luca (‘La xarxa social’, ‘Moneyball', ‘Capitán Phillips’ i '50 sombras de Grey'), segons ha publicat la revista ‘The Hollywood Reporter’.

La viuda de Lennon supervisarà el guió i, a més, participa en la producció amb De Luca i Josh Bratman.

AMOR I ACTIVISME

“La història se centrarà en temes madurs i rellevants d'amor, valentia i activisme als Estats Units amb la intenció d'inspirar els joves d'avui a defensar i tenir una visió clara del món que volen", ha declarat el megaproductor De Luca.

John Lennon i Yoko Ono, dues icones increïbles que cobraran vida cinematogràfica en aquells gloriosos anys 60 i 70, els temps de l'activisme pacifista contra la guerra del Vietnam, els ecos de la ruptura de The Beatles, que es van acabar, el desembre de 1980, amb l'assassinat de l'autor de l'himne ‘Imagine’.

Notícies relacionades

No s'han donat a conèixer els actors elegits per interpretar la parella. Tampoc s'ha revelat quan començarà el rodatge.

La primera joventut de Lennon a Liverpool, abans de ser un 'beatle’ amb Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr, ja compta amb el relat fílmic de ‘Nowhere boy’ (Sam Taylor-Wood, 2009).