Àlex Casademunt, el col·laborador d''Hora punta' extorsionat per un vídeo eròtic

L''extriunfito', a qui "se li veu tot", és suposadament el protagonista de les imatges compromeses denunciades per Cárdenas aquest dilluns

casademunt

casademunt

1
Es llegeix en minuts

La periodista catalana Laura Fa, col·laboradora entre altres dels espais de Tele 5 'Sálvame' i 'Cazamariposas' de Divinity (les dues cadenes, de Mediaset) ha revelat que el col·laborador d''Hora punta' (TVE-1) que protagonitza el vídeo eròtic del xantatge és l''extriunfito' Àlex Casademunt.

El presentador del programa, Javier Cárdenas, havia denunciat aquest dilluns davant de les càmeres que hi havia hagut un intent de xantatge amb un vídeo de contingut eròtic d'un col·laborador d''Hora punta' per aconseguir que un "grup musical de Granada" actués a l'espai de la cadena estatal. I encara que Cárdenas no va voler donar el nom del col·laborador, Laura Fa va dir que era "Àlex Casademunt".

Notícies relacionades

"En el programa parlaven d'un col·laborador, doncs el col·laborador és l'Àlex, que té tendència que li passin coses...". I és que l''extriunfito' es va veure fa poc embolicat en una picabaralla d'un bar de Vigo, on va rebre una brutal pallissa.

"SE LI VEU TOT"

La periodista va explicar, a més, que no només una persona ha vist el vídeo, sinó que "molts paparazzis el tenen". Ella mateixa va negar que l'hagués vist, però sí que assegura que l'hi han explicat amb detall. Per això, pot confirmar que es tracta d'un vídeo de contingut sexual i que al cantant "se li veu tot".

Temes:

TVE Hora Punta