EXPLICACIONS DESPRÉS DE LA BADADA DEL DIA ABANS

Ana Rosa Quintana: "Que quedi clar: no m'agrada que li trenquin la cara a ningú"

La presentadora de Tele 5 matisa que "no li agrada la violència" després d'haver dit el dia abans que li semblava bé l'agressió soferta per la noia de Múrcia

quintana

quintana

2
Es llegeix en minuts

La periodista Ana Rosa Quintana ha sortit aquest dimecres al pas de la polèmica generada quan al programa del dia abans, després de parlar sobre la notícia de la noia a qui li van pegar una pallissa a Múrcia el dia 21 de gener, suposadament pels seus presumptes vincles amb grups d'ultradreta, i creient que el micròfon estava tancat, va assegurar: "A mi em sembla bé que li hagin trencat la cara".

En el programa d'aquest dimecres, la presentadora de Tele 5 ha volgut deixar clar que no li agrada "que li trenquin la cara a ningú", però ha matisat que no és el mateix "una baralla entre bandes" que una agressió individual a algú.

Però ha volgut deixar ben clares les seves paraules perquè no siguin tretes de context, com creu que van passar en el programa del dia anterior: "Jo no dic una cosa i una altra fora. No em sembla bé que li hagin trencat la cara a ningú, ni a aquesta noia de Múrcia ni a ningú. No m'agrada, no vull que els trenquin la cara ni als uns ni als altres, que quedi clar", ha comentat la presentadora.

"DIC EL QUE EM DONA LA GANA"

Quintana ha assegurat que no va ser conscient d'haver-ho dit i s'ha dirigit als periodistes que han criticat les seves paraules: "Companys, fa 12 anys que faig aquest programa 4 hores diàries, i dic en aquesta cadena el que vull i el que em dona la gana". Però ha acabat demanant perdó a la família de l'agredida "si s'ha sentit ofesa".

LA BADADA DE MAESTRE I CHUECA

No és la primera vegada que la presentadora de Tele 5 s'excusa amb el conegut "la frase s'ha malinterpretat o s'ha tret de context". Fa un any, per aquestes dates, la comunicadora va criticar l'assalt a la capella de Rita Maestre, portaveu de l'Ajuntament de Madrid, per un suposat delicte contra els sentiments religiosos. La presentadora va mostrar llavors el seu rebuig als fets amb una comparació desafortunada: "És com si hi ha una manifestació en contra dels gais al seu hàbitat", en relació amb Chueca, la famosa zona del cèntric barri madrileny.

Notícies relacionades

Després de les crítiques, Quintana ha assegurat que "s'ha entès el contrari del que volia dir", i ha sigut recolzada per la col·laboradora Beatriz Cortázar, fet que ha motivat més queixes a les xarxes socials.

Però és que les xarxes socials no n'hi perdonen ni una a la presentadora. El febrer del 2013, un tuit de Quintana sobre el programa de Jordi Évole i l'educació a Espanya -"Estupenda l'educació a Finlàndia. ¿I el fred, els suïcidis i no poder seure en una terrassa a prendre unes canyes i unes tapes?"- també va incendiar les xarxes.