LA IMATGE DEL DIA A REDDIT

Un príncep saudita paga el bitllet d'avió als seus 80 falcons

Al Pròxim Orient és habitual volar amb aus de falconeria

 

  / REDDIT

1
Es llegeix en minuts

"Un amic capità m'ha enviat aquesta foto. Un príncep saudita ha pagat el bitllet per als seus 80 falcons". Això és el que Lensoo, un usuari de la xarxa social Reddit, ha titulat en una de les fotos més curioses del dia. A la imatge es pot veure gairebé un centenar d'aus que envaeixen els seients centrals d'un vol comercial de l'Aràbia Saudita.

El príncep en qüestió, de qui no se sap el nom, va pagar un bitllet per a cada ocell. Moltes aerolínies permeten transportar aus d'aquesta classe en els seus vols, però crida l'atenció que siguin tantes i que acabin 'convivint' amb la resta de passatgers i la tripulació. De totes maneres, els falcons viatjaven lligats i amb els ulls tapats.

ANIMALS MOLT RESPECTATS

Notícies relacionades

A l'Aràbia Saudita els falcons són animals molt respectats ja que s'utilitzen per a la caça, un dels 'hobbies' més apreciats, i allà és habitual que aquests animals volin en avions. Com que només està permès que viatgin sis aus als seients de primera classe, el citat príncep va pagar 80 bitllets en classe econòmica perquè tots els animals anessin junts.

La curiosa imatge ha cridat l'atenció de molts internautes, que han fet comentaris tan divertits com aquests: "¿Potser no sap que els falcons poden volar?" o '’Aquesta és una bona manera per combatre el problema de les serps als avions". Altres s'han mostrat sorpresos: "És un príncep saudita, ¿per què no utilitza un avió privat?" o '’Aquesta és una de les grans ironies de l'any".

My captain friend sent em this photo. Saudi prince bought ticket for his 80 hawks. from funny