DURANT ELS SAG AWARDS

El festival de la ganyota de Winona Ryder

L'actriu de 'Stranger things' expressa amb les seves cares una trentena d'emocions en un minut

The cast of Stranger Things accepts their award for Ensemble in a Drama Series during the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California, U.S., January 29, 2017.  REUTERS/Mike Blake

The cast of Stranger Things accepts their award for Ensemble in a Drama Series during the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California, U.S., January 29, 2017. REUTERS/Mike Blake / MIKE BLAKE (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Winona Ryder, de 45 anys, no va guanyar el premi a la millor actriu de sèrie de televisió per la seva participació en l'exitosa ‘Stranger things’ en la gala del sindicat d'actors, però va fer una exhibició d'expressivitat digna d'un guardó. Un rècord Guiness, per exemple. I és que va expressar amb les seves cares una trentena de emocions. Felicitat, incredulitat, nerviosisme, desconcert, reflexió... ¡En a penes un minut!

Notícies relacionades

Aquest devessall d'expressivitat va passar quan una representació dels actors de la sèrie va pujar a l'escenari dels SAG Awards per recollir el premi al ‘Best Ensemble Drama’ (millor elenc de drama, en anglès). SAG AwardsVa ser llavors quan la protagonista femenina d'‘Eduardo Manostijeras’ i ‘Beetlejuice’, durant l'emocionant discurs anti-Trump del seu company David Harbour, va oferir el seu particular festival de la ganyota. 

Els comentaris i sobretot els mems amb les cares de Ryder han inundat les xarxes. La majoria dels internautes aplaudeixen la seva gestualitat, i entenen la gala com un avançament del que serà la segona temporada de ‘Stranger things’. Altres, els menys, insinuen que l'actriu estava sota els efectes de l'alcohol.