HOMENATGE AMB SOMRIURES

Simpàtica foto de família de Lucía Bosé i els seus fills i nets en record de Bimba

Els familiars de l'artista desapareguda es fotografien junts i somrients l'endemà del funeral

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

El somriure com el millor dels homenatges. Malgrat el dolor pel dol, l'àvia, la mare i els germans de Bimba Bosé han volgut recordar l'artista amb alegria, i en una simpàtica mostra d'unió familiar s'han retratat junts, amb barrets divertits.

Somrient i sense llàgrimes, tal com volia Bimba, tal com va recordar la seva filla Dora fa poc a les xarxes socials. "A la meva mare el que menys li agradava era la tristesa", va dir la nena, que afegia que havien d'estar contents pels moments disfrutats amb ella.

I així ho han fet. L'endemà de l'enterrament de Bimba a Alcobendas (Madrid), la família s'ha reunit a la casa que Lucía Bosé, àvia de la difunta artista, té al poble segovià de Brieva, on s'han fotografiat de manera singular i ho han compartit a través d'Instagram.

FELICITAT INTERIOR

Notícies relacionades

En la imatge, Lucía Bosé està asseguda amb la seva filla --i mare de Bimba-- Lucía Dominguín. Al seu costat, Olfo, Jara i Lucía, els altres fills de Lucía Dominguín. També han anat a Brieva Paola Dominguín (tia de la difunta) i el seu fill Nicolás Coronado. Aquest últim dedica una emotiva frase en record de la seva cosina, en el missatge que acompanya la foto: "La felicitat és interior, no exterior, per tant, la felicitat no depèn del que tenim, sinó del que som" amb l'etiqueta #familiabonita.

També ha compartit la mateixa foto Olfo, amb les paraules: "Ni més ni menys, iguals!!! #amor #sempre #família.