IMATGE DEL LÍDER DE LA NO-VIOLÈNCIA

Polèmica a l'Índia per la venda d'unes xancletes amb la cara de Gandhi

Amazon torna a estar en el punt de mira del Govern de Nova Delhi després de retirar de la seva web unes estores amb la bandera del país hindú

dibujo

dibujo

1
Es llegeix en minuts

Amazon ha retirat de la venda aquest dijous uns polèmics estores amb la bandera índia que el Govern de Nova Delhi va qualificar d"un insult".

Aquesta polèmica fins i tot va motivar que la ministra d'Afers Estrangers Sushma Swaraj amenacés amb retirar els visats de residència als treballadors d'Amazon:

NOVA POLÈMICA

Uns dies després, el gegant de les vendes per internet torna a estar en el punt de mira d'aquest país, al posar a la venda unes xancletes amb la cara de Gandhi, el líder central del moviment diindependència indi a través de la no-violència activa.

Notícies relacionades

"Hem de prohibir #Amazon a l'Índia. Han traspassat la línia. Això és inacceptable", ha assegurat aquest diumenge a Twitter Mayank Parmar.

Amazon és una de les tres companyies líders del mercat de venda per internet a l'Índia, on ha fet una gran inversió de gairebé 5.000 milions de dòlars buscant un mercat que creix exponencialment i que mou més de 10.000 milions de dòlars anuals. El gegant de les vendes per internet s'ha compromès, a més, a invertir al país 5 milions de dòlars en sis anys.

Temes:

Amazon Índia