DE LA CASA BLANCA A DJ

Spotify ofereix feina a Obama

El CEO del líder mundial de música en 'streaming' diu que té un lloc vacant de "president de 'playlists" per a un governant d'una gran nació i premi Nobel de la pau

Spotify ofereix feina a Obama

MICHAEL REYNOLDS (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El CEO i fundador de Spotify, Daniel Ek, ha llançat a través de Twitter una oferta de treball per a Barack Obama, a només uns dies, el 20 de gener, de donar-li el testimoni com a president dels Estats Units a Donald Trump.

"Ei, Barack Obama, he sentit que estaves interessat a treballar a Spotify, ¿has vist això?", diu el suec Ek, i hi afegeix un enllaç amb la descripció de la feina que apareix al lloc web de l'aplicació.

El líder mundial del servei de música en 'streaming' ha anunciat que té un lloc vacant de 'president de llistes de reproducció', i que busca un candidat amb "almenys vuit anys d'experiència com a cap d'una nació líder." 

UN LLOC PER A UN NOBEL DE LA PAU

I per evitar qualsevol dubte sobre en qui pensa, Spotify ha aclarit que busca algú amb "un gran esperit d'equip, ètica del treball, una actitud amistosa i càlida" i que, a més, sigui premi Nobel de la pau.

Segons la companyia, el 'president de les playlists' haurà de dissenyar llistes de cançons per a ocasions que van des de "llançar pilotes a un cèrcol de bàsquet amb els amics" a preparar un discurs "sobre la legislació de salut pública que porti el teu propi nom".

Daniel Ek ha llançat aquesta oferta d'ocupació per a Obama després que aquest esmentés la possibilitat de treballar a Spotify al deixar la Casa Blanca, segons ha explicat Natalia Brzezinski, la dona de l'exambaixador nord-americà a Suècia, Mark Brzezinski.

La dona de l'exambaixador ha escrit a Instagram que Obama li va dir en una recepció a la Casa Blanca, la setmana passada, que la seva visita del 2013 a Estocolm va ser el seu "viatge favorit".

MOLT JAZZ I MOLT SOUL

Notícies relacionades

"Encara estic esperant la meva feina a Spotify... Perquè sé que a tots vosaltres us va agradar la meva llista de reproducció", va dir Obama, segons Natalia Brzezinski.

Durant dos estius consecutius Obama va difondre llistes de Spotify per escoltar cançons durant les vacances, en què hi havia molts temes de soul clàssic i de jazz.