¿On és la mare del fill de Cristiano Ronaldo?

Una pregunta que torna a circular per les xarxes després de l'aparició del petit Cris amb el seu progenitor en l'entrega del premi The Best, acompanyat, a més, de Georgina Rodríguez

lpedragosa36821629 ronaldo cristiano fifa the best170109203957

lpedragosa36821629 ronaldo cristiano fifa the best170109203957 / FABRICE COFFRINI

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

¿On és la mare del fill de Cristiano Ronaldo? Aquesta és la pregunta que ha tornat a agitar les xarxes aquest dilluns a la nit després que corregués la imatge del jugador del Reial Madrid acompanyat pel seu fill i per Georgina Rodríguez, la que aparentment és la parella oficial del futbolista, durant la gala del premi The Best.

Cristiano va poder entregar-li el guardó al seu fill, que, complerts els 7 anys, ja s'ha inclinat per reconèixer el seu progenitor com el millor. Fa uns anys, el petit Cristiano Junior feia la guintza al seu pare dient-li que admirava molt Messi. Veient els somriures i la complicitat entre tots dos, sorgeix novament la pregunta: ¿qui és la mare? ¿on és?

UNA RELACIÓ D'UNA ÚNICA NIT

El diari anglès ‘The Sun’ va publicar el 2010 que, un any abans, el futbolista li va proposar una nit de sexe a la cambrera d'un bar de Manchester. La dona, inicialment, no va entendre la proposta. Cristiano hauria pogut convèncer-la i tots dos van creure, diuen, que no es tornarien a veure.

Sempre d'acord amb la informació del diari anglès, durant el Mundial de Sud-àfrica, el capità de la selecció de Portugal va rebre la notícia, a través del seu representant, Jorge Mendes, que la noia estava embarassada.

Després d'obtenir la prova de paternitat, van arribar a un acord: Cristiano Ronaldo es quedaria amb el nen a canvi d'entregar-li 10 milions d'euros i que ella desaparegués de la seva vida. Segons sembla, la mare de la criatura es va instal·lar a Califòrnia.

L'any 2011, un altre diari britànic va publicar, no obstant, que la mare de júnior estava morta, segons va afirmar la germana del futbolista. “El nen no té mare”, asseguren que va dir Katia Aveira.

Hi ha una altra versió sobre la identitat del nen: Cristiano va pagar a una estudiant nord-americana a qui va llogar el ventre.

EXPLICAR LA VERITAT

En una entrevista recent, el 7 del Reial Madrid va explicar que quan el seu fill sigui més gran li explicarà la veritat. Cristiano està convençut que Junior “ho entendrà tot”. De moment s'ha d'esperar.

Notícies relacionades

L'educació del nen va recaure, a més del progenitor, en l'àvia. “La meva mare és la seva mare”, és la frase amb què Katia Aveira va tancar la qüestió quan va assegurar que la dona que va fer pare Cristiano estava morta.

El compte d'Instagram de l'estrella blanca ha mostrat durant aquests anys el seu paper de pare. La xarxa de les fotos ensenyarà ben aviat la nit feliç de Cristiano i el seu fill a Zuric, acompanyats per la nòvia del pare.