UN QUADRO SURREALISTA

La trobada galàctica de la princesa Leia amb Chiquito de la Calzada reviu a les xarxes

Per a plaer de fans de 'Star Wars' el diari 'Sur' desenterra la visita a un 'tablao' flamenc de Carrie Fisher amb el seu exmarit Paul Simon el 1989

 

  / DIARIO SUR

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els fans de 'Star Wars' afligits per la mort de la princesa Leia fa uns dies han trobat a les xarxes una perla curiosa que potser no gaires devien recordar. Es tracta de la imatge en blanc i negre que uneix al mateix 'tablao' flamenc, a Màlaga el 1989, Carrie Fisher amb el seu llavors exmarit, el cantant Paul Simon, i l'inefable Chiquito de la Calzada. La foto formava part d'una crònica que el diari 'Sur' va publicar al seu dia i que portava per títol 'Simon es va posar flamenc'.

Un quadro flamenc força atípic, però que s'explica així: una setmana després que George Michael -un altre artista que també se n'ha anat aquest fatídic 2016- visités la Costa del Sol, Paul Simon va oferir un "maratonià i emocionant concert, la nit de l'11 de juliol de 1989, en el marc del seu 'Graceland Tour'" a la Rosaleda. La nit era jove i després d'aquella actuació es va animar i va ballar un 'zapateao' en un improvisat 'tablao' darrere de l'estadi de futbol. 

AMB EL GEST DE 'FISTRO'

A la foto, antològica, darrere de Simon i de Fisher (l'última de la dreta), es veu Chiquito de la Calzada en la seva època de cantant i 'palmero' i ja s'intueix en la seva mà dreta aixecada un indici del famós gest 'fistro diodenal' que anys després li descobriríem la majoria de l'audiència televisiva. 

Notícies relacionades

Somrient, al davant, vestida informal i amb els cabells molt curts, la desapareguda Carrie Fisher. En aquella època, ja havia rodat tres episodis de 'Star Wars' i encara que feia cinc anys que s'havia separat de Simon, ho seguien intentant. 

El concert va ser l'excusa perquè la parella passés una setmana de vacances a Màlaga, allotjats al Parador de Golf, i a Còrdova, on, entre altres coses, van visitar la Mesquita (a la foto de dalt) i el restaurant El Caballo Rojo.