DECORACIÓ SINGULAR

Els llums de Nadal d'aquesta casa brillen a ritme d'AC/DC

En lloc de nadales un veí australià il·lumina la seva façana a cop de hard rock

lucesnavidadacdcfacebookgregjaeschke

lucesnavidadacdcfacebookgregjaeschke

1
Es llegeix en minuts

Greg Jaeschke és un australià que viu al número 52 de Ruud Road, a Shepparton, Austràlia. Com milions de persones a tot el món, quan arriba Nadal decora casa seva amb motius nadalencs, adorns, arbres, pessebres, llums i altres coses, tant a l'interior com a l'exterior de la casa. És molt típic, sobretot en el món anglosaxó, decorar l'exterior de la casa amb un munt de llums.

Doncs Greg ho ha fet, però sense escatimar esforços i, sobretot, al ritme de la música. Ha fet que els llums que decoren la façana de la seva vivenda s'il·luminessin al so de la música. Si estàs pensant en les típiques nadales, estàs equivocat... ¡S'il·lumina al so d'AC/DC!:

'PLAY LIST' MOLT COMPLETA

Notícies relacionades

El cert és que no només es pot disfrutar d'AC/DC a tot volum, també es poden escoltar més cançons que Greg va pujant a una llista de reproducció que fa diàriament, afegint-n'hi una des de l'1 de desembre fins al 24. Encara que a partir d'aquest dia no n'hi afegeixi més, es podrà seguir disfrutant de l'espectacle de llums fins al 31 de desembre.

TOT UN EXPERT

No és el primer any que fa de casa seva un escenari de música i llums. Ja el 2014 va tenir aquesta genial idea i la va portar a terme. I va ser tot un èxit.