CONFLICTE ANIMAT

Els imams australians reclamen una alternativa a 'Peppa Pig'

Demanen als pares fons per finançar la sèrie 'Barakah Hills' per promoure els valors musulmans

Capítol pilot de la sèrie d’animació ’Barakah Hills’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els líders musulmans australians reclamen una "alternativa" a la popular sèrie preescolar britànica 'Peppa Pig', uns "dibuixos animats 'halal" que serveixin per fomentar els valors de la comunitat islàmica.

El Consell Nacional d'Imams d'Austràlia (ANIC) sol·licita als pares diners per finançar un programa de televisió infantil que exalci els valors de la seva religió. I aquest programa és 'Barakh Hills', un "dibuix animat 'halal" que hauria de reemplaçar la porqueta de 'Peppa Pig', producció que triomfa en 180 països. "L'objectiu principal del programa és mostrar als nens el que és ser un musulmà practicant i un bon ciutadà a la seva comunitat", han explicat els productors, el canal One4Kids.

EL PROFETA I EL RAMADÀ

Els capítols de 'Barakah Hills' se centraran en l'oració, les històries del profeta, el Ramadà i l'aprenentatge de l'àrab.

"És la nostra responsabilitat oferir als nostres fills una alternativa televisiva", ha assegurat Sheikh Shady Alsuleiman, de l'ANIC.

Notícies relacionades

Subhi Alshaik, productor de One4Kids, assegura: "Igual que moltes persones, jo sóc fan de Peppa Pig, però vaig pensar que potser hauríem d'oferir una alternativa per tractar del nostre dia a dia".

A Austràlia, el 2,2% de la població és musulmana, i el 61,1% es confessa cristiana.