TROBADES CURIOSES A CUATRO

La cita fallida de dues persones sordes anima els experiments de 'First Dates'

El programa de Sobera ha demostrat que la realitat d'una dona i un home incapacitats per expressar-se oralment s'assembla a la de qualsevol

 

  / @FIRSTDATES_TV

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

El programa número 188 de 'First Dates'  ha posat sobre la taula la cita a cegues de dues persones sordes que, a través del llenguatge de signes, han mostrat que no estaven fets per aprofundir la relació. 

L'experiment de l'equip de cupidos capitanejats per Carlos Sobera ha demostrat que la realitat d'una dona i un home incapacitats per expressar-se oralment s'assembla a la de qualsevol. Alts, baixos, pèl-rojos, negres, grassos i prims.

Rocío i Fedja han donat una lliçó. Del que es tractava era de conèixer-se, buscar llocs comuns, i buscar, o no, una segona cita.

¿Haurien d'haver lligat pel fet de ser sords i comunicar-se d'una manera especial? És evident que no.

Rocío, en la trentena i mare d'un nen de 5 anys, ho ha deixat clar: discrepaven en gairebé tot. 

La idea de formar una família va ser, en realitat, la que ha frustrat la cita. Ella li volia donar un germà al seu fill. Ell també ha sigut clar a l'explicar-li les dificultats que, des del seu punt de vista, sorgeixen en la criança i l'educació dels fills. "Molt car, molt complicat".

I DE REGAL, UNA CANÇÓ

'First Dates' els ha regalat una cançó interpretada per un duo musical amb traducció simultània a la llengua de signes. Una excel·lent proposta brindada per al teleespectador que, no obstant, s'ha desbaratat quan un Fedja carinyós ha agafat Rocío per sobre l'espatlla. Un abús de confiança per haver-se conegut per primera vegada, ha sigut la queixa de la dona.

S'han acomiadat desitjant-se sort, després de respondre a la pregunta 'en off' de si quedarien per a una segona cita. El 'sí' de Fedja seguit del 'no' de Rocío.

DEBAT A LES XARXES

El 'First Dates 188' ha desfermat el debat a Twitter amb més aplaudiments que comentaris sortits de to. "El programa més bonic i reivindicatiu que puc recordar", escrivia @GRET79. 

La barra lliure de la xarxa ha aprofitat per reclamar cites tremendes en el programa de Cuatro com les del fantasma del general Franco i cert 'calumnista' que escriu sota el sostre del diari 'Abc'. 

UN FLIRT GAI

El desencant pel flirt fallit entre Fedja i Rocío s'ha compensat amb el compromís de Juanjo (Còrdova) i Antonio (Màlaga). Dos nois que s'han posat d'acord gràcies a la insistència, simpàtica i gamberra, del malagueny. Que fos partidari de muntar trios al llit tirava enrere el cordovès, que es definia zero "liberal". 

Notícies relacionades

No obstant, la simpatia de l'altre el va convèncer... però per poc temps. La postdata del programa va explicar que va arribar un dia que Antonio va entreveure la possibilitat de convidar un altre amic a sumar-se a la parella i Juanjo, espantat, va fugir per cames.

(Continuarà)