La sort dels Estats Units, a les urpes d'un ós i un tigre

Els responsables del zoo rus Roiev Rutxev posen a prova les habilitats endevinatòries de dos animals seus

fcasals36198739 felix  a male polar bear  stands near pumpkins with portrait161107194726

fcasals36198739 felix a male polar bear stands near pumpkins with portrait161107194726 / ILYA NAYMUSHIN

1
Es llegeix en minuts
LUIS BENAVIDES

¿Algú recorda el Pop Paul? Aquell viscós cefalòpode va passar a la història per predir, amb un raonable percentatge d'encert, els resultats de la Copa del Món del 2010, celebrada a Sud-àfrica, la que va guanyar precisament la selecció espanyola contra Holanda. El cèlebre octòpode va passar a millor vida l'octubre d'aquell mateix any, segons la infal·lible Viquipèdia. Aquesta vacant de pitonís en el món animal --amb permís de l'il·lustre Phil, la marmota de Central Park, que juga una altra lliga-- està molt disputada.  

Notícies relacionades

Els responsables del zoològic Roiev Rutxev de Krasnoiarsk, Rússia, han vist unes facultats endevinatòries semblants en dues de les seves criatures. Fèlix és un ós polar i Iunona, un tigre de bengala. I per demostrar la seva capacitat d'anticipar el futur, com l'oracle de Delfos en versió animal, els cuidadors van col·locar un parell de carbasses a la seva parcel·la, amb les imatges de Hillary Clinton i Donald Trump, aspirants a la Casa Blanca.

Queden 24 hores escasses per saber què van decidir l'ós i el tigre, i per saber si ho van encertar. Veurem si confirmen el pronòstic de Geda, el mico pitonís xinès que la setmana passada es va llançar als braços d'una figura de cartró a imatge i semblança del candidat republicà al Shiyanhu Ecological Tourism Park de la Xina. La reputació del primat està pels núvols, com a mínim al seu zoològic, després d'encertar que Portugal guanyaria l'última Eurocopa contra la selecció francesa, que jugava a casa i havia fet més bon campionat.

Temes:

Animals