LA 7A TEMPORADA ES RODA A ANDALUSIA

Els actors de 'Joc de trons' van animar el Sevilla en el duel amb el Barça

L'elenc de la famosa sèrie de HBO van ser els convidats d'honor a la llotja i la grada del Sánchez Pizjuán

1
Es llegeix en minuts

Aprofitant que estan rodant diverses escenes de la setena temporada de 'Joc de trons' a SevillaJoc de tronsSevilla, diversos actors de la famosa sèrie de HBO van voler presenciar en directe el partit entre el Sevilla i el Barça Sevilla i el Barçade l'11a jornada de Lliga.

Així ho va recollir en una fotografia el periodista José Gavilán, que va mostrar la imatge d'una de les llotges del Sánchez Pizjuán on es trobaven els actors, alguns d'ells, protagonistes absoluts de la popular sèrie basada en els llibres de George R.R. Martin. La imatge va ser difosa a Twitter pel compte oficial del club sevillà.

BUFANDES VERMELLES PER A TOT L'ELENC

A la foto es poden veure, entre altres, Emilia Clarke (Daenerys), Peter Dinklage (Tyrion), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne de Tarth), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Hafþór Júlíus Björnsson (La Montaña), Iain Glen (Jorah Mormont).

Notícies relacionades

A més, altres com Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) també van ser al camp.

El Sevilla també va compartir a Twitter aquest vídeo en què es barregen gestes esportives del club amb grans moments de la sèrie. Al final es pot veure com els actors de 'Joc de trons' degusten un aperitiu típic espanyol.