La Guàrdia Civil investiga José Luis Moreno per presumpte maltractament a dos gossos a casa seva

mcelt-jose-luis-moreno3

mcelt-jose-luis-moreno3

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

La Guàrdia Civil ha obert una investigació a l'empresari del món de l'espectacle José Luis Moreno per comprovar si ha maltractat dos gossos, tal com ha denunciat l'associació Animal Rescue Espanya.

Segons han informat fonts de la comandància de l'institut armat a Madrid, la Guàrdia Civil ha iniciat aquestes indagacions després d'haver rebut un ofici lliurat per un jutjat de Móstoles perquè es personés de "manera immediata" a la vivenda de Moreno, a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte.

De moment, aquest dilluns al matí agents del cos han anat al xalet i han obert una investigació per comprovar la veracitat de la denúncia, a la vegada que tornaran dimarts a la casa acompanyats de veterinaris.

Notícies relacionades

L'associació Animal Rescue va presentar diumenge una denúncia davant el Jutjat número 6 Móstoles, que estava de guàrdia, al considerar que l'estat de salut dels gossos era "delicat" i que patien "caquèxia derivada de la falta d'alimentació i problemes cutanis".

Animal Rescue creu que la vida dels gossos corria perill i va demanar al jutjat la mesura cautelar d'incautació i decomís urgent dels gossos, però la magistrada ha considerat que no era procedent. No obstant, la jutge sí que va lliurar un ofici a la Guàrdia Civil de Boadilla del Monte perquè es personés de forma immediata a la casa.