'STREETART' PROVOCADOR

El misteri del penis gegant de Brussel·les

Un membre viril de diversos metres a carbonet té revolucionat el districte financer de la capital belga

penegiant

penegiant

1
Es llegeix en minuts

Un enorme penis flàccid de dos pisos amb golfes d'altura ha aparegut pintat al carbonet a la façana lateral d'un bloc de pisos al districte financer de Brussel·les, al barri de Saint-Gilles, just a pocs metres d'un institut catòlic. Els grafits solen ser provocadors per si mateixos, però aquest, de cinc metres, té commocionat el districte, que un matí de la passada setmana es va despertar i va topar amb el membre viril de King Kong. El consistori ja ha anunciat que el dibuix de la polèmica té els dies comptats.

No se sap res de l'autoria del dibuix. Descartat que la cosa sigui obra de Banksy, mitjans locals van apuntar en un principi a un artista local que es diu Vincent Glowinski, àlies 'Bonom'. Segons sembla, fa un parell d'anys aquest mateix grafiter havia pintat una senyora en un posat similar, però allò va ser amb el permís de les autoritats, en el marc d'un festival d'art urbà celebrat als carrers de Brussel·les (imatge inferior). 

ALTRES CASOS SOSPITOSOS

Per a més inri, ha aparegut una altra imatge eroticofestiva no gaire lluny d'allà, a la plaça Stéphanie. Aquesta vegada és una dona, també de dos pisos, masturbant-se a plaer.

Notícies relacionades

A la Rue des Poissonniers, a l'elegant barri de Dansaert, una imatge també d'una vagina s'ha colat en el paisatge.

A finals de la setmana passada, el gabinet municipal de Saint-Gilles ja va dir que el que va pintar l'atribut masculí no va demanar permís urbanístic per a "una peça temporal d'art urbà" i que, per tant, l'esborrarien de la façana els pròxims dies.