LA VA SALVAR UN CONDUCTOR

Les 13 vides d'una gateta russa

Un cadell felí cau enmig d'una avinguda amb trànsit intens i sobreviu sense ser atropellada

Un cadell felí cau enmig d’una avinguda amb trànsit intens i sobreviu sense ser atropellada. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La dita popular que els gats tenen set vides es queda curta després de veure la sort que una gateta va tenir en una carretera russa. Fins a 13 vehicles (cotxes, camions, furgonetes…) van passar pel costat seu o per sobre de l'animalet esquivant-lo. El petit felí havia caigut poc abans d'un tot terreny que circulava amb excés de velocitat.

Notícies relacionades

L'animal va caure enmig d'un dels carrils de l'avinguda Aleksandra Nevskogo de Kaliningrad, al mar Bàltic, en un moment de circulació intensa. Es va quedar quiet a la calçada, probablement aterrit, una circumstància que segurament li va salvar la vida fins que va arribar el seu rescatador, un home que va parar el seu vehicle, se li va acostar, el va recollir i se'l va emportar.

Les imatges del rescat felí van ser captades per una càmera de seguretat de la concorreguda avinguda. “Quan la vaig tocar, va obrir els ulls. Al final va resultar que era tan petita que ni tan sols podia alimentar-se per si mateixa”, va explicar el conductor que va salvar l'afortunada gateta.

Temes:

Rússia Gats