21,3 K SEGUIDORS

Una noia britànica es paga la carrera gràcies al seu gos 'instagramer'

Estudiarà Medicina amb els 24.000 euros que ha guanyat amb els mems del seu famós husky, anomenat Anuko

anuko

anuko

1
Es llegeix en minuts

Que el gos és el millor amic de l'home, això ja se sap de fa anys. El que potser no és tan comú és que la teva mascota es converteixi en una estrella d'Instagram i en la teva font d'ingressos per finançar la carrera

Aquest és el cas de Jasmine Milton, una noia britànica que té un gos husky, de 2 anys, que triomfa des de fa temps a Instagram i a Facebook pels seus mems. La noia ha arribat a ingressar tants diners per les seves fotografies que es podrà costejar la carrera de Medicina gràcies a ell i les seves còmiques expressions facials. 

De fet, segons el 'Daily Mail', el gos, anomenat Anuko, ha acumulat fins ara 20.000 lliures (gairebé 24.000 euros)

MECENES I TAMBÉ TERAPEUTA

Notícies relacionades

Jasmine explica com, a  més d'ajudar-la en qüestions acadèmiques, Anuko la va ajudar a evitar el suïcidi i a començar a sortir més de casa. "M'ha forçat a sortir quan ningú més podia fer-ho, m'ha fet riure quan ningú més ho podia fer. ¡És el meu heroi!", ha declarat la futura estudiant de Medicina a la revista 'Woman's Day'. 

Fins ara aquest husky acumula més de 21.000 seguidors a Instagram, fet que el converteix en un personatge d'influència i segurament el motiu pel qual és representat per l'agència Models Direct.