AMOR DINS I FORA DE PLATÓ

Lidia Torrent i Matías Roure, del programa de Cuatro 'First dates', enamorats

La cambrera i el bàrman del programa de cites de Cuatro han sigut caçats junts en una festa a Madrid

jgblanco35429081 mat as roure  que ejerce de coctelero en el programa del  de160908124800

jgblanco35429081 mat as roure que ejerce de coctelero en el programa del de160908124800

1
Es llegeix en minuts

'First dates', el programa de cites que cada dia presenta Carlos Sobera a Cuatro, no només ajuda a trobar l'amor a solters desconeguts per al gran públic, sinó que ha fet que dos dels seus personatges més populars hagin sigut tocats per les fletxes de Cupido.

L'atractiu bàrman Matías Roure i la guapa cambrera Lidia Torrent, filla de la presentadora i actriu Elsa Anka, han sigut caçats junts durant una festa a Madrid. 'Diez Minutos' ha publicat les imatges de la fogosa cita.

Segons la revista, la festa de final de temporada del programa 'Hable con ellas' va ser l'escenari escollit per oficialitzar la relació, i allà se'ls va poder veure molt encaramel·lats. "Abraçades, confidències, petons i cares de felicitat. És clar que tots dos estan en la pujada d'una relació acabada d'estrenar", apunta el setmanari.

Notícies relacionades

Fa unes setmanes, la jove, de 22 anys, que s'assembla molt amb la seva mare, Elsa Anka, va assegurar que no tenia parella, encara que sí que va desvelar com seria el seu noi ideal. "M'agrada molt que em transmetin bones vibracions. Pròxim, amable, que es pugui parlar amb ell durant hores", va declarar.

Per la seva banda, Matías també està solter. "Fa uns mesos que ho vaig deixar amb la noia. Ara prefereixo sortir amb amics prendre unes cerveses", va expressar fa uns dies. L'argentí també va aprofitar per parlar sobre la seva relació amb Lidia. "És una persona meravellosa i ens hem fet amics", va comentar.