HUMOR A LA RED

Així li va respondre Ikea al client a qui se li va atrapat un testicle en un dels seus tamborets

La carta del "capità i els seus dos mariners" d'un sofert noruec s'ha viralitzat a Facebook

 

  / CLAUS JORSTAD / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

Per a alguns és un malson muntar els mobles d'Ikea o senzillament comprar un producte que al final no funciona com s'esperava, però segurament Claus Jorstad no s'havia imaginat mai que un simple tamboret li pogues portar tants problemes.

Resulta que aquest noruec de 45 anys va comprar en una de les botigues de la multinacional un tamboret vermell amb forats per poder asseure's a la dutxa, ja que una antiga lesió al genoll li impedeix dutxar-se dret. 

La seva sorpresa va arribar quan, a l'intentar aixecar-se una vegada acabada la dutxa, va veure que un dels testicles li havia quedat atrapat en un dels forats del tamboret. 

'EL CAPITÀ I ELS SEUS DOS MARINERS'

Davant aquest succés, Claus va decidir compartir una fotografia del moble en qüestió al seu perfil de Facebook queixant-se d'Ikea. En aquesta queixa, es referia tot el temps a les seves parts com 'el capità i els seus dos mariners', i explicava com un dels mariners s'havia inflat per la calor i havia quedat atrapat en un dels orificis. Segons explicava, finalment, el va poder alliberar aplicant aigua freda sobre la zona afectada. 

L'empresa no va trigar a contestar d'una manera còmica i original, recomanant al seu client que tragués el tamboret de la dutxa i l'utilitzés per posar-hi alguna flor a sobre, i que la pròxima vegada triés un vestuari adequat si havia de dutxar-se assegut. 

ÈXIT A LA XARXA

Notícies relacionades

El missatge de Jorstad va tenir molt èxit i va acumular més de 13.500 compartits31.000 'reaccions' i 6.300 comentaris, igual que el va tenir la resposta de la multinacional, que ja té 10.429 'M'agrada' . 

Per finalitzar el debat, el noruec va acabar compartint una fotografia on es veia el tamboret amb un tapet decoratiu a sobre, donant a entendre que li donaria un altre ús.