L'estiu arriba amb una pujada de temperatures

Les màximes arribaran als 33 graus a Catalunya la revetlla de Sant Joan

playacaminal

playacaminal / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

L'estiu ha arribat aquest dimarts i ens porta una pujada de temperatures. Després dels descensos de fins a 10 graus centígrads registrats la setmana passada en diversos punts d'Espanya, els termòmetres pujaran gradualment, de manera que entre aquest dilluns i dijous augmentaran de 4 a 8 graus centígrads a l'interior peninsular, segons l'Agència Estatal de Meteorologia, que espera que se superin els 35 graus centígrads en molts llocs.

Segons ha destacat el portaveu adjunt de l'AEMET Modesto Sánchez, la diferència tèrmica és important, ja que des de divendres fins a aquest dilluns les temperatures han pujat de 10 a 12 graus centígrads i seguiran pujant, de 4 a 8 graus centígrads d'aquí a dijous. "Prop de 20 graus en total", ha comentat, de diferència respecte a la setmana passada.

Notícies relacionades

Catalunya, el Servei Meteorològic de Catalunya també preveu aquest augment de temperatures per als pròxims tres dies. Aquest dimarts les màximes poden arribar als 29 graus al litoral i al Pirineu, als 31 graus al prelitoral i als 33 graus a la resta del país.

Per dimecres, la previsió és de màximes de 30º al Pirineu i litoral, i entre 28 i 33 graus a la resta del país. Una xifra que es podria superar a les comarques de Ponent. Una situació que es repetirà el dia de la revetlla de Sant Joan. Aquest dia no es descarten intervals de núvols baixos al litoral sud i a la Costa Brava, però res que faci perillar les celebracions del solstici d'estiu.

Temes:

Festes Estiu Calor