BOND, JANE BOND

Gillian Anderson es postula com la nova James Bond

Els fans de la saga aclamen Scully, l'actriu d''Expediente X', com la nova superespia després de l'era Daniel Craig

 

  / @GILLIANA

2
Es llegeix en minuts

Gillian Anderson, més coneguda com l'agent de l'FBI Dana Scully a 'Expediente X' i com la detectiva de policia Stella Gibson a 'The Fall' ('La caça'), està encantada que els fans de la saga 007 l'hagin triat com la millor candidata per succeir Daniel Craig, fart ja, diu, d'interpretar el potser més tèrbol i ferotge James Bond de tota la sèrie. 

Des de divendres passat els fans del superagent van començar a moure a Twitter el 'hashtag' #NextBond per indicar qui eren els seus favorits per al paper. L'enquesta 'on line' va donar com a resultat que la pèl-roja especialitzada en històries policials seria la millor aposta. Alguns seguidors, fins i tot, van fer pòsters amb la foto del nou fitxatge del MI6.

¿JANE BOND?

La idea li devia semblar genial a l'actriu, que no ha dubtat a mostrar-se encantada davant la possibilitat de repetir la cèlebre frase: 'Bond, James Bond', que en el seu cas, possiblement, seria 'Bon, Jane Bond'.

Més de 21.300 persones van votar per Scully, que no ha dubtat a felicitar també els fans que van fer el pòster de la pròxima pel·lícula de Bond, el novembre del 2017.

Les especulacions sobre qui es posaria a partir d'ara les sabates de l'agent amb llicència per matar es van disparar la setmana passada a les cases d'aposta. 

NI PER 88 MILIONS

Just fa uns dies es va saber que Craig havia rebutjat cobrar 88 milions per protagonitzar dos nous títols de la saga. L'any passat l'anglès va arribar a dir que abans de tornar a interpretar James Bond es "tallaria les venes". 

'Spectre' (2015) va ser l'última cinta que va protagonitzar i la seva quarta interpretació com l'agent amb llicència per matar, en què va compartir protagonisme amb Léa Seydoux, Christoph Waltz i Monica Bellucci.

QUINIELA DE CANDIDATS

Fins ara, i des que Craig va dir que ja no es posaria al servei de 'sa majestat', s'han apuntat diversos noms com a possibles candidats a interpretar Bond, inclosa la idea que l'espia fos dona. 

Fa dos mesos, i extraoficialment, es parla a les xarxes de possibles candidates: Emily Blunt, Tilda Swinton i Cate Blanchett. També la veterana Diana Rigg ('Joc de trons'), exnoia Bond, va contribuir a escalfar el debat al declarar fa uns mesos que "el pròxim James Bond hauria de ser lesbiana". 

L'exagent Roger Moore, per la seva part, també ha donat la seva opinió sobre el tema i ha declarat que el nou James Bond no pot ser gai ni dona. Pierce Brosnan, per la seva part, que va fer el 007 potser més refinat, ha defensat en més d'una ocasió que l'espia hauria de ser homosexual i/o negre. 

Notícies relacionades

Per la banda masculina, el britànic Tom Hiddleston ('Thor' i 'Avengers') és el que més sona fins ara. A més, la setmana passada es va saber que es va reunir amb el director de la franquícia, Sam Mendes. Els actors Idris Elba i Damian Lewis també surten en les quinieles.

¿Qui conduirà, finalment, l'Aston Martin?

Temes:

Cine James Bond