A MÈXIC

El nen amb autisme que ha commocionat Coldplay

El petit Luis Noel va assistir amb els seus pares al concert de la banda britànica, mostrant una gran emoció

L’emoció del nen durant el concert es pot veure al vídeo gravat per la mare. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Luis Vázquez és el pare de Luis Noel, un nen autista de 6 anys, i l'autor d'aquest commovedor vídeo que s'ha convertit en viral. El 15 d'abril, la banda britànica Coldplay va oferir un concert a Mèxic DF al qual ell i la seva família van assistir.

El petit comparteix amb els seus pares l'afició per la banda britànica, es coneix fins i tot la ubicació exacta de la seva cançó favorita al disc. Al vídeo s'aprecia l'emoció del nen per assistir al concert, però el moment més entendridor és quan el petit Luis canta amb el seu pare la cançó 'Fix you' i comencen a brotar-li llàgrimes d'emoció.

En aquell moment el seu pare també es va emocionar, donant com a resultat aquest entendridor vídeo.

Luis va voler compartir el moment a través de les xarxes socials, i va demanar difusió fent referència a Coldplay. "Un vídeo que la meva dona i jo hem decidit ara compartir amb el món sencer. Heu de veure'l! Ho diu tot, nois de Coldplay ¡heu de veure això! per favor", escriu en un tuit.

LA RESPOSTA DE COLDPLAY

El vídeo va ser àmpliament difós a través de les xarxes socials (actualment compta amb 1.967.159 reproduccions a Youtube).

I per aquesta difusió va aconseguir el seu objectiu: Coldplay va veure el vídeo i a través de Twitter van compartir unes paraules per a Luis, "Aquest tipus de coses fan que valgui la pena. Hola Luis i el teu fill preciós. Amor!".

CONSCIENCIAR SOBRE L'AUTISME

Notícies relacionades

En unes declaracions al mitjà mexicà 'El Norte', la mare del nen va dir que l'objectiu és conscienciar sobre la inclusió social dels nens amb trastorn de l'espectre autista.

També van comentar que algunes persones havien qüestionat que Luis Noel anés al concert, però els seus pares consideren que no és un problema, perquè pot ser integrat en la societat, i, a més, a ell li feia molta il·lusió anar-hi.