èxit versionat

Ronaldo i Messi 'protagonitzen' 'Batman v Superman'

Un vídeo parodia el tràiler de la pel·lícula amb vistes al clàssic Barça-Madrid

Paròdia del tràiler de ‘Batman v Superman: El amanecer de la justicia’ amb Ronaldo i Messi com a protagonistes. / THE FOOTBALL REPUBLIC

1
Es llegeix en minuts

Messi és Superman, RonaldoBatman. Els dos futbolistes es converteixen en superherois en un vídeo que versiona el tràiler de la pel·lícula 'Batman v Superman: El amanecer de la justicia'. Amb els ulls posats en el clàssic del 2 d'abril, l'usuari The Football Republic ha publicat una paròdia que s'ha fet viral a la xarxa. "El món necessita saber qui és el millor futbolista del món", es pot sentir en la introducció del vídeo.

Notícies relacionades

El jugador blaugrana interpreta el paper del superhome vingut del planeta Krypton, i el madridista, del del multimilionari Bruce Wayne, justicier de la mafiosa ciutat de Gotham. L'argentí té poders sobrenaturals i el portuguès, en canvi, no té superpoders però sí una gran tecnologia al seu abast que l'ajuda a ser el Cavaller Obscur. "En la meva ment sempre sóc el millor", diu el portuguès al vídeo.

El desenllaç de la pel·lícula del Barça-Madrid, dissabte que ve. I el duel entre els dos 'superherois' va, de moment, 5 a 3 (en Pilotes d'Or).