Del Bosque: "El noi ens ha transmès serenitat"

"David ha desmentit amb contundència aquesta informació i nosaltres no tenim per què dubtar d'ell", ha declarat el tècnic

Del Bosque: "El noi ens ha transmès serenitat"

JuanJo Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Vicente del Bosque va acabar la seva entrevista d'ahir a la nit a la COPE recordant el seu mestre Luis Molowny. “Recordo que Luis (Molowny) sempre em deia ‘Vicente, vulguis o no vulguis, el toro t'agafarà, així que procura que només sigui una rebolcada i no una cornada greu’”. No va quedar gaire clar si el seleccionador espanyol de futbol considera ‘el cas De Gea’ només una rebolcada o una cornada greu, ja que, en el si de l'expedició espanyola a l'Eurocopa de França, hi ha valoracions de tota classe. “M'he de creure David (De Gea), ja que el noi ens ha transmès serenitat”.

CONTUNDENT DESMENTIMENT

Del Bosque va explicar que va ser De Gea qui va voler parlar amb tots ells per oferir la seva versió del cas abans de sortir davant la premsa. “David ha desmentit amb contundència aquesta informació i nosaltres no tenim per què dubtar d'ell. Ens ha volgut parlar a tots junts i ens ha dit el mateix que us ha dit, després, a vosaltres, els periodistes. L'he vist tranquil, calmat i creïble, bastant creïble”.

Pel seleccionador, De Gea no ha dubtat ni un sol instant. Això sí, Del Bosque va insistir que per decidir qui serà el porter titular en el debut d'Espanya, dilluns que ve, encara queda temps per reflexionar. “Hi donaré les mateixes voltes que hi hauria donat abans que passés tot això. Les mateixes, ni una més ni una menys. Primer analitzarem l'aspecte esportiu i, després, tota la resta”. I, en aquest sentit, Del Bosque creu que “David ha saldat el tema d'una forma contundent”.

SUPORT TOTAL

Notícies relacionades

El seleccionador també va voler destacar la solidaritat de tots els seus companys amb qui, amb tota seguretat, serà el porter titular d'Espanya davant la República Txeca. “Tothom ha mostrat el seu suport i afecte pel noi. Hem de ser molt prudents en tot el que diem. Jo, almenys, en tinc prou amb les explicacions que ens ha donat. He vist David amb un aplom impropi de l'edat que té (25 anys)”.

No cal dir que Del Bosque va reconèixer estar “sorprès” però “no fotut”, ja que “el noi ens ha transmès serenitat”. És evident que, donada l'educació, personalitat i tarannà del seleccionador, “el que menys m'agrada d'aquesta història és que el futbol es vegi implicat en conductes lletges”.