MOR A L'ARGENTINA

Mor 'Panadero' Díaz, central de l'Atlètic als anys 70

El jugador, de 72 anys, ha mort després de sotmetre's a una operació a l'aorta abdominal

panadero-diaz

panadero-diaz
zentauroepp41626113 panadero diaz180116154843
panadero-diaz

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubén Osvaldo Díaz Figueras, més conegut com a Panadero DíazPanadero ha mort a l'Argentina després de passar 24 hores en estat crític al sotmetre's a una operació a l'aorta abdominal. L'exjugador blanc-i-vermell va ser un dels estendards de l'equip en la dècada dels 70.

L'Atlètic perd una de les seves grans figures, un jugador molt lluitador i que va donar consistència a la defensa del conjunt del Manzanares. Panadero va arribar a l'Atlètic el 1973 procedent del Racing d'Avellaneda, equip amb el qual va aconseguir la Copa Libertadores, la Intercontinental amb l'equip argentí el 1967.

Quatre temporades a l'Atlètic

Notícies relacionades

A l'equip blanc-i-vermell hi va militar durant quatre temporades i va aconseguir una Intercontinental, una Copa i una Lliga. Després de la seva etapa a l'Atlètic, va tornar al Racing d'Avellaneda, on va jugar un any abans de penjar les botes. De la mà del tècnic argentí Alfio Basile va tornar a la banqueta de l'Atlètic el 1995.

L'Atlètic ha emès un comunicat en què lamenta la pèrdua del seu exjugador. "Avui és un dia trist per a la família atlètica. Ens ha deixat una de les nostres llegendes, Rubén OsvaldoPanaderoDíaz. Sempre estarà en els nostres cors", s'afirma des del club blanc-i-vermell.