"SUSPÈS FINS A NOVA ORDRE"

L'àrbitre del Nantes-PSG dona una puntada de peu a un jugador i a sobre l'expulsa

Chapron havia de dirigir aquest dimecres l'Angers-Troyes, però ha sigut apartat de les seves funcions

marcosl41603104 elnpsg  nantes  france   14 01 2018   red card for diego car180115081452

marcosl41603104 elnpsg nantes france 14 01 2018 red card for diego car180115081452 / EDDY LEMAISTRE

1
Es llegeix en minuts

Un àrbitre de la Lliga francesa ha commocionat els aficionats del futbol de tot el món amb una reacció surrealista. En una acció del Nantes-PSG, el col·legiat corria a tot gas darrere d'una jugada. Llavors es va creuar amb un defensor brasiler del Nantes i va caure sobre la gespa. Va semblar una relliscada. O un toc en carrera involuntari. Però de forma instintiva, Tony Chapron, que així es diu l'àrbitre, va donar des de terra una puntada de peu al jugador, Diego Carlos, que es va quedar petrificat. I no solament això. A l'aixecar-se, li va ensenyar la segona targeta groga i el va expulsar. Ningú s'ho podia creure. Per això, ha sigut suspès de manera immediata. No tornarà a xiular els pròxims partits.

Notícies relacionades

Ha sigut sens dubte la imatge de la jornada a la Lliga 1, difícil de superar. Quan es va produir aquesta estranya situació, el París Saint-Germain ja avantatjava el seu contrincant gràcies a un gol de Di Maria al minut 12. Chapron, a més, va xiular falta a favor dels parisencs. Llançada per Dani Alves, la pilota va acabar en possessió de Rabiot, que gairebé anota el 2-0. La pilota es va estavellar al pal.

Obertura d'expedient a Chapron

L'equip d'Unai Emery, ja amb un home més, va protegir el resultat i va aconseguir emportar-se la victòria malgrat jugar sense la seva estrella, Neymar. La reacció ha sigut immediata. Hores després d'aquest gravíssim error del col·legiat, la direcció tècnica d'arbitratge de la federació francesa el "suspenia fins a una nova ordre". Havia de xiular el duel entre l'Angers i el Troyes aquest mateix dimecres, 21, però ha sigut apartat de les seves funcions, i se li ha obert un expedient davant la Comissió de Disciplina de la Lliga, que debatrà aquest dijous l'assumpte.