LES REACCIONS

Un pal inexplicable

Zidane i els jugadors blancs admeten el seu desconcert per la nova derrota que els deixa definitivament despenjats

undefined41585525 real madrid s french coach zinedine zidane reacts during the180113210416

undefined41585525 real madrid s french coach zinedine zidane reacts during the180113210416 / GABRIEL BOUYS

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

Aquesta vegada no es va atrevir a dir que el Madrid segueix viu en totes les competicions. Zidane tampoc va dir que l’equip blanc encara té opcions de remuntar fins al primer lloc de la classificació. Haver-ho fet hauria provocat alguna cosa més que el somriure sorneguer dels presents després de la tremenda bronca que va acompanyar el tècnic i els jugadors madridistes en la tornada als vestidors amb la llosa d’una nova derrota a les costelles, que pot fins i tot fer perillar a curt termini el quart lloc, l’últim que porta a la Champions.

«Coneixem la situació i sabem el que ens toca. Tenim ara la Copa i la Champions. És una situació difícil perquè no l’hem viscut mai. Ho intentem, lluitem, cambatem, tenim joc, però la pilota no vol entrar», va afirmar un  Zidane amb cara llarga, que no troba explicació al que pasa. «El més bo en el futbol és que hi ha més partits. Aquest d’avui no el podem canviar. Estem dolguts per aquest pal, però no canviarem la nostra mentalitat de seguir i lluitar. Pot ser mental. És evident que afecta quan no es guanya», va afegir el tècnic francès, que potser es va fer un embolic amb el castellà quan va respondre a la pregunta sobre si el Madrid ha tocat fons.

«Seguirem perquè tenim coses per demostrar que s’ha de comptar amb el Madrid perquè hi ha vida i esperances... No, no hem tocat fons, estem en un mal moment, és un pal, però seguirem», va assenyalar Zidane, que no va tenir res a retreure als seus jugadors. «L’únic que veig és que vivim un mal moment». 

«És una derrota difícil perquè no ens hem merescut aquest pal avui. Dintre de totes les coses negatives s’ha de buscar la part positiva i tenim un partit dijous per intentar guanyar i canviar aquesta mala ratxa. No hi ha més remei, és complicat però és el que ens toca viure», va afegir Zidane, que no va parar de donar voltes a la incapacitat de l’equip per marcar.

Carvajal despeja en presència de Raba / GABRIEL BOUYS (AFP)

«Molta gent pensa que és mala sort, però sobretot és perquè la pilota no vol entrar, ho intentem de totes les maneres i no vol entrar. Arribarà un partit i la mala ratxa la canviarem. No sé si dijous o diumenge, però el futbol és així. Hem tingut moltes coses bones i ara ens està tocant un moment dur», va afirmar Zidane.

Confusió

Notícies relacionades

Entre els jugadors, el desconcert és encara més gran. «Físicament estem bé, ens entrenem molt i amb molta intensitat, i bé, l’equip està fresc. És difícil encertar la tecla. Cap dels de dins sabem el que passa. No és falta d’actitud. És complicat, som la mateixa plantilla, plantegem els partits de la mateixa manera, sortim amb les mateixes ganes, però no entra», va declarar Carvajal.

En aquesta mateixa línia es va expressar Nacho. «No sé, l’actitud és bona, hem lluitat bé durant tot el partit. Ha sigut un partit bo en línies generals, però una altra vegada traiem un córner i ens enxampen descol·locats», es va lamentar el central, que no va ocultar la seva confusió: «L’equip ha treballat bé, hem corregut, ens hem ajudat. Els primers que estem fotuts som nosaltres. Treballem d’allò més i quan arriben els enfrontaments, doncs no sé, no sé què és el que passa».