ACCIÓ SOLIDÀRIA

Col·lecta del Sant Andreu per repatriar a Guinea el cadàver de la mare d'un aleví

La família no té recursos per pagar els 7.000 euros que costa enviar les restes mortals a l'Àfrica

san-andreu

san-andreu

2
Es llegeix en minuts

La Unió Esportiva Sant Andreu està fent a través de les xarxes socials una crida a la solidaritat amb el fi d'aconseguir els recursos necessaris, al voltant de 7.000 euros, per poder pagar les despeses de repatriació del cadàver de la mare d'un jugador aleví a Guinea Equatorial, la terra d'origen de la dona, que tenia 28 anys.

La mort va ser durant l'última setmana del 2017 i bona part de la família del Leo (així es diu el futbolista, de només 12 anys) viu a Guinea però no tenen diners per enviar les restes mortals a aquest país de l'Àfrica. El Sant Andreu ha posat en marxa la campanya per conscienciar tant socis com simpatitzants del club del barri barceloní i aquest dimecres ja ha cobert poc més de la meitat de les despeses de la repatriació; en total 4.400 euros. El club informa del número de compte on es poden fer donatius.

Notícies relacionades

També explica que el jugador aleví continuarà a Barcelona i comptarà amb l'ajuda del club. "És el moment de recolzar el jugador i la seva família en aquests moments tan complicats i ser solidaris amb aquesta desgràcia. El Sant Andreu és un club implicat amb el seu entorn i ara és el moment de demostrar-ho", indica el club en un comunicat oficial.

Per incentivar les aportacions el Sant Andreu informa que el soci que faci una donació tindrà un descompte del 50% en el carnet de la pròxima temporada. Alguns clubs, com el Terrassa, el Lleida, l'Horta o el Cornellà també recolzen la iniciativa.