LA JORNADA DE LLIGA

El Girona se situa en posicions europees

Un matiner gol de Stuani fa caure l'oposició d'un altre equip que acaba de pujar a primera, el Getafe (1-0)

jcarmengol41342417 girona   girones  esports  gironafc getafecf 17 12 17 fotogr171217132905

jcarmengol41342417 girona girones esports gironafc getafecf 17 12 17 fotogr171217132905

1
Es llegeix en minuts

El Girona segueix fent història en la seva primera temporada a Primera Divisió. L'equip de Pablo Machín s'ha situat ja en zona de classificació per als tornejos europeus després d'aconseguir una altra meritòria victòria, en aquest cas a Montilivi davant el Getafe (1-0), amb un gol matiner del seu artiller, l'uruguaià Christian Stuani, al minut 5, a centrada del lateral esquerre Mojica. Es tracta ja del novè gol de Stuani al Girona, on s'ha confirmat com un golejador expert i letal.

Notícies relacionades

El conjunt gironí ha desplegat un bon joc davant un equip que també acaba de pujar, el Getafe, encara que el conjunt madrileny ja tenia experiència prèvia en la màxima categoria del futbol espanyol. El Girona ha aconseguit en aquesta ocasió gestionar el resultat a favor fins al final i ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva (després de guanyar dilluns passat a l'Espanyol a Cornellà-el Prat) i, de passada, treure's el mal gust que li va deixar la seva última derrota a casa, quan l'Alabès d'Abelardo va aconseguir remuntar el 2-0 fins al 2-3 final.

Amb aquesta victòria, la sisena a Primera, el Girona se situa amb 23 punts i en el sisè lloc a la Lliga, amb la qual cosa entra de ple en la lluita per a la classificació per a un torneig continental, en aquest cas la Lliga Europa. Així mateix, s'allunya decisivament de la zona de descens (el seu primer objectiu, no ho hem d'oblidar, és salvar la categoria), que ja queda, de moment, a 11 punts, a l'espera del que faci aquest diumenge el Las Palmas davant l'Espanyol i aquest dilluns el Màlaga en el seu partit a casa davant el Betis.