LA RESSACA DEL DERBI DE MANCHESTER

Mourinho provoca una baralla a cops d'ampolla entre jugadors i tècnics del United i el City

rpaniagua41268847 manchester united s portuguese manager jose mourinho gesture171211091321

rpaniagua41268847 manchester united s portuguese manager jose mourinho gesture171211091321 / OLI SCARFF

1
Es llegeix en minuts

Passen els anys i José Mourinho no canvia. És un provocador nat que acumula episodis lamentables. Quan perd, la culpa sempre és d'un altre, sigui de l'àrbitre, de l'actitud del rival, dels horaris... Aquest diumenge va tornar a patir una dura derrota contra el Manchester City de Pep Guardiola que allunya el United del títol. Va passar, a més, a Old Trafford i en el derbi, i això va causar un gran enuig en el tècnic lusità. 

La rivalitat no es va quedar a la gespa i es va traslladar al túnel de vestidors. Hi va haver una baralla monumental, crits i llançament d'ampolles amb fins a 20 persones, entre jugadors i cos tècnic dels dos equips, involucrades.

L'origen de tot va estar, evidentment, en Mourinho. El preparador es dirigia cap a la roda de premsa postpartit i va passar a prop del vestidor del City, que celebrava efusivament la victòria davant l'etern rival. Llavors el tècnic portuguès del United va fer un comentari dels seus retraient l'efusivitat en la celebració i demanant més respecte.

Les seves paraules no van agradar als jugadors del líder de la Premier. El porter Ederson va entendre el portuguès i l'hi va recriminar. A partir d'aquí va començar tot l'embolic. El que va sortir més malparat de la baralla va ser el mateix Mourinho, que va rebre un cop d'ampolla i va quedar banyat d'aigua i fins i tot de llet

Intercanvi d'escopinades

El gegant Lukaku va ser dels més participatius. L'ariet del United va tenir més punteria en la baralla que en el partit. Va llançar una ampolla que va impactar a la cara d'un membre del cos tècnic del City. Des d'Anglaterra s'assegura que també hi va haver intercanvi d'escopinades

Notícies relacionades

La policia va haver d'intervenir per impedir més cops quan la baralla ja afectava fins a 20 persones. José Mourinho i Pep Guardiola van ignorar l'incident en les seves rodes de premsa.

Mikel Arteta, membre del cos tècnic del Manchester City, també va patir les conseqüències de la baralla i va sortir d'Old Trafford amb una ferida al front, segons va informarEl Larguerode la Cadena SER.