SORPRESA A LA LLIGA D'HANDBOL

El Barça cedeix un empat a la Lliga després de 133 victòries consecutives

El Guadalajara pren el primer punt a l'equip blaugrana des de maig del 2013

1
Es llegeix en minuts
Joan Carles Armengol

Cap equip és perfecte, ni tan sols el Barça d'handbol. Després de 133 partits consecutius sumant victòries a la Lliga Asobal, el conjunt blaugrana ha cedit aquest dimecres els seus primers punts en la competició espanyola des de maig del 2013, quan va perdre a Logronyo davant el Naturhouse La Rioja (33-31) amb la Lliga d'aquella temporada 2012-13 ja assegurada.

Des d'aleshores, l'equip de Xavi Pascual havia encadenat aquesta ratxa de 133 partits seguits guanyats -sense cedir ni un sol punt- fins que el Quabit Guadalajara, l'equip revelació d'aquest any a la Lliga Asobal, ha sigut capaç d'arrencar a la seva pista un empat (26-26) al Barça, que ha tingut 13 segons al final per aconseguir la victòria. Un cop franc de l'islandès Aron Palmarsson, amb el rellotge ja parat, ha anat a parar a la barrera del Guadalajara i el Barça ha posat fi a la seva impressionant ratxa de victòries, que l'havia portat a guanyar quatre lligues seguides, les quatre últimes, sense perdre ni empatar cap dels 30 partits del campionat.

Notícies relacionades

A més, el Barça sumava un total de 172 victòries seguides en totes les competicions que es disputen a Espanya, incloses la Copa del Rei, la Copa Asobal i la Supercopa. Una ratxa que ha finalitzat aquest dimecres, si bé el Barça segueix líder destacat a la Lliga, amb 25 punts, per 19 de l'Anaitasuna i 18 del Guadalajara, tercer.

En competicions europees, no obstant, el Barça no és tan fiable, ja que aquesta temporada ja porta tres derrotes al seu grup de la Lliga de Campions, per dos empats i quatre victòries. 

Temes:

Handbol