CITA A MONTILIVI

El Girona no es fia de l'Alabès

Els de Machín aspiren a obrir més forat respecte a la zona de descens contra el cuer de la Lliga que estrena entrenador

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

El Girona té davant seu l’oportunitat d’oblidar-se de la cua de la classificació gairebé per al que resta de temporada. Una victòria aquesta nit a Montilivi significaria deixar l’Alabès a 14 punts de distància, tot un abisme a Primera Divisió. No obstant, hi ha motius per pensar que és un partit trampa malgrat que els de Machín enllacen cinc enfrontaments sense derrota mentre que el conjunt de Vitòria ha perdut 11 dels 13 partits de Lliga.

D’entrada, l’Alabès estrena entrenador (Abelardo) i ve de superar l’eliminatòria de Copa amb un indiscutible 3-0 contra el Getafe. «Si ens relexem donarem avantatge al rival. I segur que, futbolísticament, la diferència entre el Girona i l’Alabès no és tant gran com la que assenyala ara mateix la classificació», va apuntar Pablo Machín.

El suport de l'afició, fonamental

Notícies relacionades

Per tot plegat, el tècnic no va dubtar a definir el matx com «el partit més important de tots els que hem jugat, i també el més difícil». Això explica que reclami el suport de l’afició en un dia poc propici per acostar-se a Montilivi, perquè és dilluns i perquè el termòmetre amenaça també de baixar més enllà dels zero graus. «Si en algun moment m’atreveixo a demanar alguna cosa a l’afició, que cada dia ens ajuda més, és en aquest partit. Els animo que s’acostin a l’estadi activats i que es facin passar el fred implicant-se amb l’equip».

El gran interrogant del Girona és Pere Pons, que aquesta setmana ja s’ha entrenat amb normalitat després de perdre’s els dos últims partits de Lliga. Tot indica que el de Sant Martí Vell sortirà en un onze en què l'altra novetat serà el central Bernardo, que ja va complir el partit de sanció.