DECLARACIONS POLÈMIQUES

Dani Alves: "Me'n vaig anar d'Itàlia pel joc"

El lateral brasiler del PSG ha assegurat que els italians no van entendre les seves ganes d'apujar el nivell

lmendiola38095051 juventus  dani alves smiles during a press conference at the170710133521

lmendiola38095051 juventus dani alves smiles during a press conference at the170710133521 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves viu feliç a París. El lateral brasiler va aterrar aquest estiu a les files del PSG procedent del Juventus de Torí i sembla que ha recuperat la seva millor versió. Això sí, no s'oblida del seu antic equip. 

Durant la Gran Gala del calcio italià, en què ha sigut premiat com un dels millors defensors de la temporada passada de la Sèrie A , el jugador ha explicat a Sky Italia els motius del seu adeu a la Vecchia Signora: "Volia fer més, però no van entendre les meves ganes d'apujar el nivell", ha assegurat.

Exemple a seguir

Notícies relacionades

Les paraules que va dedicar al seu antic equip contrasten amb les que va dirigir al Nàpols, actual líder de la Sèrie A, per sobre de l'Inter de Milà, el Juventus o la Roma. "M'encanta perquè defensa la paraula futbol, juga molt millor i crec que tots l'haurien de prendre com a exemple per millorar. El Juventus i el futbol italià han d'entendre que s'ha de fer una volta i buscar alguna cosa més, tornar al passat quan Itàlia era protagonista a Europa", ha sentenciat Alves.

El lateral brasiler, a més, s'ha mostrat satisfet amb el seu nou equip. "Al PSG soc feliç perquè sempre havia buscat un equip que jugués a futbol, i no pels seus campions".