ANÀLISI MATALASSERA

Griezmann, o la passió de golejar amb pura sang

Els seguidors de l'Atlètic acusen la seva estrella de distreure's amb els seus cavalls de carreres

eprozas40892350 france s antoine griezmann celebrates after scoring his side171121181412

eprozas40892350 france s antoine griezmann celebrates after scoring his side171121181412 / Francois Mori

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Hi 

qui explica una frase que ha sorgit del vestidor de l’Atlètic de Madrid i que ha corregut com la pólvora per la capital d’Espanya. És una frase que defineix molt bé la situació que viu la seva estrella Antoine Griezmann. La frase la va idear, diuen, un dels pesos pesants, i diu: «És possible que Griezmann se’n vulgui anar, però el que està molt clar és que ja no es pot quedar».

Hi ha més gent pensant que el filigraner francès, en molts moments més del 50% d’aquell equip, ha sembrat massa zitzània per pretendre quedar-se més enllà del mes de juny, És cert que els xiulets de dissabte en el clàssic es poden convertir en aplaudiments quan comenci a golejar, però no és menys cert que l’estrella blanc-i-vermella sembla molt desencantada del club que el va convertir en part del trident Messi-Cristiano-Griezmann.

No hauríem d’oblidar que Griezmann està en un dels clubs amb l’afició més calenta que existeix. Tant, que l’últim cabreig de la tribu del Pupas és que la seva estrella ha deixat d’interessar-se pel futbol i ha començat a apassionar-se per les carreres de cavalls. És més, en les xarxes socials blanc-i-vermelles han aparegut fotos de Griezmann al gran premi Arc del Triomf, de París, l’1 d’octubre, veient carreres de cavalls, 12 hores després de deixar-se dos punts a Leganés (0-0).

Com que tinc un amic, germà, que d’això en sap més que ningú, el cito a esmorzar. I, sí, en efecte, José Ignacio Castelló, ara expert a Crónica Global, m’explica que tot és rigorosament cert. Que Griezmann, com el basc Odriozola, es deleix pels pura sang.

Sense gastar-se els 350.000 euros que li ha costat aquell preciós McLaren, que ja voldria per a ell fins i tot Fernando Alonso, Griezmann acaba de comprar-se, per uns 25.000 euros, un poltre irlandès dels bons, que es diu Tornibush, que ja ha guanyat una cursa amb els seus colors, proporcionant-li un premi de 24.000 euros.

Sense la blanc-i-vermella

Notícies relacionades

Per cert, més empipada ¡que ja és voler empipar-se!: els seguidors matalassers s’han queixat que el joquei de la quadra de Griezmann no llueixi els colors de l’Atleti i vagi amb una camisa rosa amb pics negres. La mateixa ensenya que portarà el joquei del cavall que acaba d’adquirir el davanter, de nom Fleirel Vedaquais, pel qual va pagar 100.000 euros, vencedor de tres de les cinc carreres en les quals ha participat i guanyador de 60.000 euros en premis.

Sospitar que Griezmann, que s’ha deixat l’ànima per l’Atleti, ha deixat de golejar perquè pensa molt més en els seus pura sang que en la pilota, és dubtar d’un dels millors jugadors del món. A fora i a dins dels hipòdroms.