UNA ALTRA AMENAÇA DEL PORTUGUÈS

Cristiano vol marxar del Madrid

El jugador portuguès no accepta l'oferta de renovació, però Florentino no el deixarà marxar

undefined40779305 ar003  londres  r unido   01 11 2017   el jugador cristiano 171114112229

undefined40779305 ar003 londres r unido 01 11 2017 el jugador cristiano 171114112229 / ANDY RAIN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristiano Ronaldo torna a ser notícia. El jugador portuguès ha reiterat el seu desig de deixar el Madrid el 30 de juny, malgrat que el seu contracte s'acaba el 2021. No se sent estimat pel club, i la seva oferta de renovació no ha convençut el jugador, que li ha fet arribar a Florentino el seu desig de deixar l'entitat madridista, a la qual cosa el dirigent li ha contestat que no se n'anirà.

Si l'estiu passat va fer saltar les alarmes amb la seva pretesa marxa d'Espanya pels seus problemes amb Hisenda, Cristiano ha tornat a inquietar el Madrid amb un altre intent de fuga, segons ha revelat El Chiringuito. El jugador portuguès no entén que es parli d'un interès per Neymar o que en el mercat d'estiu s'intentés fitxar Mbappé.  

"Ja no vull renovar", va declarar el jugador portuguès després del partit davant el Tottenham, a Wembley

Cobrar com Messi

Notícies relacionades

"Ja no vull renovar", va assegurar Cristiano després del partit davant el Tottenham a Wembley. Ronaldo vol cobrar el mateix que Messi, que en el seu nou contracte té una fitxa de més de 40 milions nets. El Madrid li ha dit no a CR7, que percep 21 milions nets per temporada, 16 menys que Neymar. Una distància molt àmplia en els dos casos per a un jugador que està segur de ser el millor del món i de guanyar la seva cinquena 'Pilota d'Or', i així igualaria Messi.

Un nou bufet per a la seva defensa

Cristiano també considera que el Madrid ha mirat de perfil els seus problemes amb Hisenda després que la Fiscalia l'acusés de quatre suposats delictes per frau fiscal a l'Agència Tributària per valor de 14,7 milions d'euros. Per preparar la seva estratègia de defensa, Cristiano ha contractat els serveis del bufet d'advocats Equipo Económico, que va ser fundat per Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda, segons publica El Mundo'. Cristiano està convençut de la seva innocència i per això vol arribar a un acord amb Hisenda.