PER A LA COPA DEL MÓN DE RÚSSIA

La samarreta 'republicana' d'Espanya per al Mundial 2018 causa un terratrèmol a les xarxes

La selecció presenta la seva equipació per a la cita de l'estiu que ve

La nova samarreta de la selecció. / {ATLAS} VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Queden set mesos per al començament del Mundial de Rússia 2018. Les últimes places per a la cita es decidiran els pròxims dies, però Espanya ja hi té garantida la seva presència. La selecció està tancant els principals detalls de cara a la cita. Entre ells figura el de l'equipació dels jugadors de Julen Lopetegui. 

Fa una setmana ja es va filtrar com seria la nova samarreta. Ara ja s'ha confirmat oficialment per Adidas, que també ha anunciat les equipacions d'Alemanya, Argentina, Rússia, Japó, Colòmbia i Mèxic. Espanya estrenarà la samarreta aquest dissabte davant Costa Rica.

Vermell, groc i blau

Notícies relacionades

Inspirada en el model que la selecció va lluir al Mundial dels Estats Units el 1994, la samarreta presenta un disseny gràfic una mica diferents amb diamants de color vermell, groc i blau, que representen "la velocitat, energia i estil del futbol que s'associa amb el combinat espanyol", asseguren a Adidas. 

Aquests colors, no obstant, també recorden la bandera republicana. Perquè amb el groc, apareix un blau molt fosc similar al morat, cosa que ha portat a confusió i que la camisola sigui denominada ja com la 'samarreta republicana'. L'enrenou a les xarxes socials ha sigut notable, amb comentaris de tot tipus.