CONFESSIONS DEL JUGADOR

Ramos: "Com a espanyol, més que Catalunya, em preocupa que l'himne no tingui lletra"

El defensa parla sobre la situació catalana, la relació amb Piqué i la derrota blanca a Girona

Ramos: "Com a espanyol, més que Catalunya, em preocupa que l'himne no tingui lletra"

J. J. GUILLÉN / EF

2
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha declarat a Onda Cero que el "preocupa més com a espanyol" que l'himne "no tingui lletra que la situació de Catalunya". El defensa internacional ha afegit que "com a espanyol" a Girona es va sentir igual que en qualsevol "altre lloc".

Ha puntualitzat, sobre l'himne espanyol, que "sento l'enveja sana de veure altres seleccions mirant cap amunt mentre canten els seus himnes". I sobre el viatge a Girona, ha precisat que "hi he vist gairebé les mateixes banderes d'Espanya que en altres llocs". Segons les seves sensacions: "Ha sigut com anar a Sevilla i veure una bandera d'Andalusia. Mentre hi hagi respecte no hi ha problema. Diumenge em vaig sentir igual d'espanyol que en qualsevol altre lloc. No hi va haver cap problema".

"Em costa creure que els independentistes siguin majoria. Jo prefereixo el Barça a la nostra Lliga"

Sergio Ramos

Jugador del Reial Madrid

Encara sobre la situación catalana, Ramos ha dit que el que pugui opinar o el que pugui fer al respecte "no canviarà res". "Em fa mal la imatge d'Espanya com a país a nivell mundial com a espanyol que soc. No m'agrada que passin aquesta mena de coses. Jo crec que junts som més forts". A la pregunta de si s'imagina una Lliga sense el Barça, Sergio Ramos ha explicat: "És complicat. A mi em costa creure que els independentistes siguin majoria, però són suposicions. Jo prefereixo que el Barça estigui a la nostra Lliga".

La relació amb Piqué

També ha parlat Gerard Pique: "Si es compara amb l'antiga relació que teníem, avui dia ens portem bastant bé. Abans pràcticament no hi havia relació". I ha volgut ser més clar: "Abans ens respectàvem perquè ens tocava jugar junts i sabíem que junts fèiem una de les millors parelles de centrals del món de què s'ha beneficiat la selecció. Quan vas creixent i madurant, vas deixant al marge coses a les quals abans donaves importància i que ara no en tenen. Això ha fet que la relació millori bastant".

"A mi em sap greu que xiulin Piqué. Sempre ha tingut un comportament exemplar"

Sergio Ramos

Jugador del Reial Madrid

Notícies relacionades

Al referir-se als xiulets a Piqué, ha declarat: "A mi em sap greu que xiulin la selecció. M'agrada disfrutar de l'escenari, de l'ambient i no aniré més enllà del que pugui pensar Piqué. L'únic que sempre dic com a capità de la selecció és que hem de ser conscients de cada acte que fem. Piqué sempre ha tingut un comportament exemplar malgrat el que pugui pensar".

La derrota a Montilivi

Sobre la derrota de diumenge davant el Girona a Montilivi, Sergio Ramos ha afirmat: "Si a la primera part, després del nostre gol, vam marcar les 3 o 4 ocasions que vam tenir, s'hauria vist un altre partit. No és la primera Lliga en què es remunten vuit punts. Jo he remuntat més punts i hem sigut campions. Per tant, hem d'aprendre d'aquests errors perquè no torni a passar i intentar sumar els màxims punts possibles perquè amb aquesta diferència el Barça no està fallant gaire i pot ser que sí que et costi el títol", ha comentat.